Planinska kuća Gordane Baštovanović na planini Tari, nalazi se na 1000m nadmorske visine, 200km od Beograda, 15km od Bajine Bašte i oko 800m od hotela "Beli Bor".

 "Vila Tara"  je od strane komisije za kategorizaciju kategorisana sa tri (3) zvezdice ***


Višegodišnje iskustvo, dobra praksa i prijatan ambijent, daleko od buke i stresnog života velegrada, čine da gosti "Vile Tara" iz nje odlaze kao prijatelji koji se raduju ponovo svakom novom dolasku.

Naša prednost u raznolikoj turističkoj ponudi Tare, su naši zadovoljni gosti, od kojih neki provode odmor u "Vili Tara" već više 10 godina.

Kuća je okružena cvetnim livadama i borovom šumom idealnim za šetnju, sport i rekreaciju.

U neposrednoj blizini "Vile Tara" se nalazi restoran - nacionalna kuća "Radmilovac" sa izvrsnom nacionalnom kuhinjom i pićem po veoma povoljnim cenama.

U blizini se nalazi ergela konja gde je organizovana škola jahanja za posetioce ovog dela Tare.

U okviru hotela "Beli Bor" se nalaze ski-liftovi i centar za iznajmnjivanje ski opreme...

Pored pomenutih sadržaja, u blizini su jos i: vidikovac (100m), Bajina Bašta, reka Drina, jezero Perućac, Zaovine, manastir Rača, dečje odmaralište MItrovac, Mokra Gora, itd.

Vikend kuća je napravljena od čvrstog materijala, sa dobrom izolacijom i svom potrebnom infrastrukturom. Sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka, terase sa pogledom na Bajinu Baštu i reku Drinu. Na spratu su dve sobe sa terasama.

Apartman vila Tara

Na raspolaganju je i kompletno opremljen apartman u prizemlju sa zasebnim ulazom. 

Apartman je kapaciteta 3+2 ležaja, sa grejanjem na čvrsto gorivo (kamin) i TA peæ po potrebi.

 Gosti mogu da koriste i dvorište sa sledećim sadržajima : ozidani roštilj, česmu, klupe i sto za ručavanje, a najmladji gosti mogu da se igraju i provode bezbrizne trenutke u novosagradjenoj KUćICI ZA DECU SA TOBOGANOM.


"Vila Tara" je kapaciteta 7 kreveta + 2 ugaone garniture (u 2 dnevna boravka). Grejanje je uradjeno sa dva kamina koji optimalno zagrevaju celu kuću.

U ponudi je i "Vila Slavica" - idealna za ribolovce, "raftere", avanturiste... Uz uobičajne sadržaje na raspolaganju su i motorni čamac, mountin-bike, kotlić za kuvanje riblje čorbe...i još mnogo toga!

Kuća je sa centralnim grejanjem.

Pogodna je za proslavu novogodišnjih, božićnih i uskršnjih i praznika, prvomajskog uranka kao i za boravak u vreme održavanja 
"Drinske Regate".

Dodjite na "Drinsku Regatu"  od 19. do 23. jula 2017. godine!Ovde možete provesti uzbudljiv odmor i uživati u lepotama reke Drine i okoline.